LISETTE THANS

SPECIALITEITEN

  • Coach: persoonlijk & systemisch

  • Stress & Burn-out

  • Training en begeleiding

  • Management De Praktijk Heemstede

  • Management consultant

Iedereen raakt weleens uit balans in zijn leven, maar wanneer het je niet lukt de ontstane disbalans te herstellen en je steeds in oude patronen lijkt te vervallen, kan er onderliggend meer aan de hand zijn. Dit is het moment waarop we samen kunnen kijken en kunnen werken aan verandering van deze patronen, door inzicht te krijgen in de verschillende systemen waarin je leeft (werk, vrienden, familie) en waarin je bent opgegroeid. Ik help je vragen of gevoelens te ontwarren en te verhelderen. Dit proces begeleid ik zodanig dat de verandering kan landen en voor jou helder, zinvol en uitvoerbaar wordt. Ik werk met volwassenen, jong volwassenen en jeugd op iedere gewenste locatie, vanuit onze praktijk, vanuit huis. Uiteraard werk ik ook online. Ik ben creatief, helder en op een veilige manier confronterend. Ben je klaar voor een stap in de richting die nu bij je past? Dan zie ik je graag.

“Lisette regelt het wel”.. Van jongs af aan ben ik een mens van de praktijk: aanpakken, aangaan en organiseren met als rode draad communiceren en rendement. Wat ik dagelijks graag doe: communicerend en handelend verbinden of verbindingen leggen die in samenhang tot iets moois en stevigs leiden. Ik sta met Maarten voor het management van De Praktijk Heemstede. Van hieruit organiseren wij tevens samen de Shift Happens Trail: een ambitieuze en avontuurlijke ontdekkingsreis naar persoonlijke antwoorden in Zuid Afrika en Botswana.

Ik ben aangesloten bij het NOBCO en gecertificeerd coach. Ga voor meer informatie naar mijn website https://www.lisettethans.nl

Beschikbaarheid

maandag – vrijdag 9:00 – 17:00
zaterdag Op afspraak
Maak een afspraak