Ontspanningsmassages | Energetische massages | Cadeaubonnen

In onze praktijk kunt u terecht voor de volgende massages:

 

Ontspannings- en energetische massage

Het doel van deze massage is vooral het ontspannen en optimaal in balans komen. Warme oliën aangevuld met een persoonlijke etherische olie, faciliteren een weldadig gevoel van relaxatie en het stromen van de energieën. Aangezien lichaam en geest één zijn mag duidelijk zijn dat hierbij ook mentaal herstel optreedt.

 

Shiatsu massage

Een traditionele oosterse massage die we ook als als acupressuur kennen: door druk op acupunctuurpunten op de huid wordt de lichaamsenergie in balans gebracht en een goede gezondheid bevorderd. Alle ziekten worden volgens de leer van de shiatsu veroorzaakt door een teveel of te kort aan ‘ki’ (ook wel: chi) oftewel levenskracht. Door middel van shiatsu word ‘ki’ weer in evenwicht gebracht waardoor het lichaam zichzelf kan genezen. Deze massage kan ook heel goed worden gebruikt in combinatie met andere massages.

Triggerpoint-massage

Locale veranderingen/verhardingen in de huid, het onderhuids bindweefsel en de spieren, die in relatie staan met een incidentele of zelfs terugkerende pijn, worden gemasseerd. Deze techniek staat sinds kort weer enorm in de belangstelling vanwege het (herontdekte) helende effect. Ook deze vorm is goed te combineren met andere massages.

Voorbeelden van regio’s bij een massage

De volgende regio’s kunnen bij een massage behandeld worden: nek en schouders, hoofd, rug, armen, benen, handen of voeten. U kunt zelf regio’s kiezen en in overleg met de masseur de tijdsduur vaststellen (minimaal 25 minuten).

Verwentijd cadeau geven met een cadeaubon

Geef een massage cadeau. Wij hebben hiervoor mooie cadeaubonnen.